در این پروژه طراحی و کنترل یک ریزشبکه هیبرید به روش منطق فازی انجام گرفته است. در این پروژه دینامیک هر کدام از منابع تجدید پذیر (انرژی نو) نظیر توربین بادی ، سلول خورشیدی ، پیل سوختی ، الکترولایزر ، تانک هیدروژن و باتری بصورت دقیق انجام شده است و از مبدل های مناسب برای آن ها استفاده شده است.
در این پروژه پایان نامه از روش غیرخطی به منظور کنترل منابع مدل شده به صورت مبدل منبع ولتاژ استفاده شده است. مولد منبع ولتاژ VSC می تواند با در نظر گرفتن سطوح کنترلی اولیه ، ثانویه و ثالثیه با روش دروپ کنترل شود.
در این پروژه از منطق فازی به منظور کنترل سرعت و گشتاور برای موتور القائی استفاده شده است.
در این پروژه پایان نامه یک ریزشبکه در حضور ماشین سنکرون و توربین بادی به عنوان منبع DG مدلسازی شده و سپس برای پایدارسازی فرکانس آن از کنترل مقاوم به روش H اینفینیتی استفاده شده است.
طراحی رویت گر با بهره گیری از روش هوشمند برای توربین بادی انجام گرفته است. این طراحی باعث بهبود پایداری سیستم شده و متوسط توان خروجی توربین افزایش یافته است.
در این نمونه کار برمبنای بکارگیری مدل غیرخطی مبدل DC به DC بوست به طراحی کنترلر غیرخطی تطبیقی به روش مدلغزشی فازی پرداخته شده است.
در این نمونه کار طراحی سیستم تطبیقی برای مدل پایدارساز (PSS) براساس روش برمبنای لیاپانوف انجام گرفته و نتایج شبیه سازی آورده شده است.
در این نمونه کار سیستم کنترل غیرخطی برمبنای بدست آوردن مدل یک کنترلر مقاوم برای پایدارساز غیرخطی سیستم قدرت به دست آمده است.
در این پست طراحی سیستم کنترل بهینه با استفاده از الگوریتم CPSO برای پایدارساز سیستم قدرت انجام شده و نتایج شبیه سازی نمایش داده شده است.