در این پروژه به بررسی عیب در یک سیستم (بیماری پارکینسون در سیستم حرکتی انسان) با استفاده از شبکه های عصبی پرداخته شده است. شناسایی سیستم با شبکه عصبی به عنوان کلمه کلیدی در این پروژه مطرح می باشد.
در این پروژه طراحی و کنترل یک ریزشبکه هیبرید به روش منطق فازی انجام گرفته است. در این پروژه دینامیک هر کدام از منابع تجدید پذیر (انرژی نو) نظیر توربین بادی ، سلول خورشیدی ، پیل سوختی ، الکترولایزر ، تانک هیدروژن و باتری بصورت دقیق انجام شده است و از مبدل های مناسب برای آن ها استفاده شده است.
در این پروژه پایان نامه از روش غیرخطی به منظور کنترل منابع مدل شده به صورت مبدل منبع ولتاژ استفاده شده است. مولد منبع ولتاژ VSC می تواند با در نظر گرفتن سطوح کنترلی اولیه ، ثانویه و ثالثیه با روش دروپ کنترل شود.
در این پروژه پایان نامه از تکنیک مدلغزشی مرتبه بالا (مرتبه دوم) به منظور طراحی کنترل کننده برای سیستم آشوبناک استفاده شده است.
در این پروژه به منظور شناسایی و عیب یابی یک سیستم محرک شیر صنعتی از شبکه های عصبی استفاده شده است. به منظور بررسی نتایج از محیط سیمولینک متلب استفاده شده است.
در این پروژه از منطق فازی به منظور کنترل سرعت و گشتاور برای موتور القائی استفاده شده است.
در این پروژه کنترل یک ربات با سه درجه آزادی و به فرم RRR با استفاده از روش های مختلف خطی و غیرخطی انجام شده است.
در این پروژه پس از مدلسازی میز سه درجه آزادی به منظور کنترل راستاهای مورد نظر از روش کنترل مدلغزشی استفاده شده است.
در این پروژه پایان نامه یک ریزشبکه در حضور ماشین سنکرون و توربین بادی به عنوان منبع DG مدلسازی شده و سپس برای پایدارسازی فرکانس آن از کنترل مقاوم به روش H اینفینیتی استفاده شده است.